max. 4% tuku, minimum cukru, minimálně 50% bílkovin
bez lepku, bez přidaných glutamátů, sůl z mrtvého moře
typická evropská slaná chuť masa

Vyberte si Jerky podle vlastní chuti

Indiana Jerky sušené maso

Sušení je jedním z nejstarších způsobů úpravy jídla určeného pro dlouhodobé skladování. Tuto metodu využívali již staří Egypťané pro skladování masa, ovoce i ostatních potravin. Téměř k dokonalosti to ovšem dovedli Indiáni.

Indiana beef Jerky je sušené maso vyrobené podle starých indiánských receptur, nejnovějšími technologiemi, přizpůsobené chuťovým buňkám Evropanů. Beef Jerky jsou tence nakrájené plátky libového masa, dále marinované, sušené a zauzené. Je to lehká na dotek nemastná strava s nízkým obsahem tuku zahrnující bílkoviny z masa, kde předností je nenáročnost na skladování a dlouhodobé uchovávání.

Nyní stačí jen otevřít sáček Indiana beef Jerky a jíst....
Dobrou chuť

o nás postup výroby

© JERKY Všechna práva vyhrazena.