Složení: RYBÍ MASO, jedlá sůl, konzervant: sorban draselný, kouř z bukového dřeva.
CZ Rybí maso – var. A tuňák žlutoploutvý (Thunnus albacares) / var. B tuňák velkooký (Thunnus obesus). Výrobek z mořských ryb tepelně opracovaný.
Vyrobeno ze 100% čisté rybí svaloviny. 100 g tuňákového Jerky je vyrobeno z 300 g tuňákového masa.
Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Nutriční tabulka
Tuňákové JERKY | 100g | 15g * | GDA 15g ** |
Energetická hodnota v kJ | 1434 | 215 | 3% |
Energetická hodnota v kcal | 339 | 51 | 3% |
Tuky v g | 4,9 | 0,7 | 1% |
z toho nasycené v g | 1,2 | 0,2 | 1% |
Sacharidy v g | <0,5 | <0,5 | 0% |
z toho cukry v g | <0,5 | <0,5 | 0% |
Bílkoviny (proteiny) v g | 73 | 11 | 22% |
Sůl v g | 4,70 | 0,70 | 12% |
* 1 porce; ** referenční příjem průměrného dospělého člověka
Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Jak se suší jerky ?
- Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
- Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
- Poté je ručně kladeno na rošty.
- Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
- Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.
Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.